Hyvää äitienpäivää!

❤️
Astrologiassa äitiyteen liitetään mm. Kuu ja asteroidi Ceres. Molemmat ovat aktiivisesti mukana tämän äitienpäivän energioissa. Kuu liikkuu sopivasti omassa merkissään hoivaavassa ja äidillisessä Ravussa ja on yhtymässä sydämestä omistautumisen Vastaan. Ceres, äitiyden, ravinnon ja huolenpidon asteroidi on Kuun vastapuolella Kauriissa ja harmonisessa kolmiokulmassa Auringon, Venuksen, Uranuksen ja Jupiterin kimppaan härässä. Rapu-Kuu muodostaa myös pikkukolmion rakkauden planeetta Venuksen ja vastuun ja rajojen Saturnuksen kanssa. Siinähän onkin ne tärkeimmät mitä äitiydessä tarvitaan rakkaus, rajat ja vastuu, ja vielä täydellisessä harmoniassa keskenään.



Äitiys on yksi vaikeimmista mutta myös tärkein ja samalla luonnollisin tehtävistä. Äitiys on sielun valinta ja jokainen lapsi valitsee oman äitinsä, oli heidän suhteensa minkälainen tahansa. Äidiksi voi päätyä (suuresta) halusta, vasten tahtoaan, elämän johdattelemana ja myös muista kuin biologisista syistä. Se joka äidin tehtävän itselleen saa ja valitsee, saa kantaakseen myös valtavan vastuun. Äidin rakkaus on myös jotain ihan yhtä valtavaa. Se pystyy melkein mihin vain. Siitä kertoo hyvin tämän päivän kartta ja sen energiat. Kuu-Vesta on voimakas sydämestä sitoutuminen ja palo. Nyt se vaikuttaa juuri ravun merkissä. Äitiyteen mahtuu kaikki tunteet. Itselle päällimmäisenä niistä on iso kiitollisuus.
Äitiys on karmallinen tehtävä ja haaste, niin lapselle kuin äidille. Kuunsolmujen neliöaspekti Kuulle ja Vestalle näyttää tämän siteen ja yhteyden menneen, nykyisen ja tulevan välillä.
Aurinkoista äitienpäivää kaikille ja kaikenlaisille äideille ❤️

Kommentit

Suositut tekstit