PALAUTTEET

”Jos paneudumme sisimpäämme huomaamme että, meillä on kaikki mitä tarvitsemme” - Simone Weil


”Olet mahtava astrologi ja ihana lämmin ihminen. Sinulla on voimakas intuition ohjaus”


”Kiitos vielä tuhannesti karttatulkinnasta! Huomasin, että tulkinnan jälkeen, olen antanut itselleni armoa, hyväksyntää ja ymmärrystä tiettyihin asioihin. Perfektionismi tietyissä teemoissa on hellittänyt. Ilo ja into mennä kohti sitä mikä juuri minulle on hyväksi on kasvanut. Katson itseäni lempeämmin ja ymmärrän niin paljon syvemmin itseäni ja läheisiänikin. Kiehtova ja tarpeellinen syväluotaus oli ja matka jatkuu edelleen. Osasit selittää minulle ymmärrettävästi ja kattavasti asioita, kiitos.”


"Voi hyvänen aika kuinka olen kiitollinen tekemästäsi tulkinnasta. Olen nyt kuunnellut sen kaksi kertaa läpi tehden omia muistiinpanoja. Sanoin jo zoomin aikana tunnistavani itseni kaikesta mitä kerroit. Nyt itsetuntemus ja ymmärrys kasvaa kuuntelu kuuntelulta. Jos olenkin tuntenut itseni vieraaksi muiden joukossa, omassa seurassani olen koko ajan tutumpi ja läheisempi itselleni. Kiitollista"


"Varsinainen tulkinnan hetki, zoom-sessio, oli todella voimakas. Olin positiivisesti pölähtänyt viikon verran. Nyt alkaa nousta asioita ja ymmärrystä karttaa kohtaan. Selität todella hienosti asioita. Tällainen maallikkokin ymmärtää toistojen myötä enemmän ja enemmän."


”Kiitos Liisalle tulkinnasta. Sain apua oman kasvun ja itsetuntemuksen syventämisessä”


”Liisa pystyi yhdessä tunnissa kuvaamaan elämäni päävaiheet niin onnelliset kuin vaikeammatkin hetket. Hän antoi minulle avaimia myös jatkoon ja ymmärrystä suhteisiini muihin. Tämä oli arvokas ja tärkeä analyysi, kiitos!”


”Mikäli kaipaat loistavaa ja ihmisläheistä astrologista tulkintaa, niin suosittelen isosti UranusKeijua. Itselle astrologia on vieraampi aihe ja UranusKeiju osasi todella ihanasti avata karttaani ja siinä olevia olennaisia asioita niin, että jälleen ymmärrän tätä matkaani paremmin ja syvemmin”
Suositut tekstit