Venuksen hallitseman, tasapainoa hakevan ja esteettisen vaa'an kuukauden voisi ajatella olevan leppoisaa ja rauhallista aikaa, mutta ainakin tällä hetkellä lokakuu etenee hyvin voimakkaissa energioissa ja ensi viikko on erityisen tapahtumarikas astrotaivaalla. Planeetoista vahvin, Pluto, on nyt lähes pysähtyneenä ja keskiviikkona 11.10. onkin Pluton D-day eli päivä, jolloin tämä intensiivinen ja voimakas, syvä ja mullistava energia lähtee taas etenemään pitkän pitkän peruutusvaiheen jälkeen. Ja tehdessään näin myös Pluton neliö kollektiiviseen Kuunsolmulinjaan aktivoituu ja tähän samaan kohtaan osuu 14.10. vaa'an Uusikuu 
(21°07') ja auringonpimennys.

Uusikuu on jo itsessään aina uusi alku ja nyt siihen tulee sekä pimennyksen lataus sekä Pluton syvä voima eli varsinainen uudelleen syntyminen, valtava muutosenergia, joka voi tuntua myös raskaalta. Aurinko, meidän vitaalienergia pimenee hetkellisesti, ja syntyy uudelleen Pluton aktivoimana. Koska liikutaan vaa'an merkissä ja Kuunalasolmulla on ihmissuhteet ja karma niihin liittyen mukana prosessissa. Kannattaa tutkia omalta kartalta mihin huoneeseen ja planeettoihin tämä vaikuttaa eli 21° vaakaa.

Pluto viimeistelee loppuvuoden kauriin-merkkiä ja siirtyy vaikuttamaan vesimieheen tammikuussa 2024. Vielä yhden kerran ensi syksynä syys-marraskuussa Pluto käy kauriin puolella ja sitten se on siinä, ei tapahdu uudestaan seuraavaan 250 vuoteen. Kyseessä on sen verran voimakas ja iso muutos, että se vaikuttaa koko ihmiskuntaan ja siinä saattaa kauriin vankasti rekennettu materian vuori jopa liitoksistaan sortua ja pakkouudistua, ainakin jossain määrin. Pluton pysähdysajat ovat myös hyvin voimakkaita energeettisesti ja se voi näkyä ihan maailman tapahtumissa, esimerkiksi vuoden 1929 pörssiromahdus osui juuri Pluton pysähdysaikaan.

Yllätyksellistä ja voimallista pimennysviikkoa!

Kommentit

Suositut tekstit