Lauantaina 3.6. oli monella oppilaalla, opiskelijalla ja opettajalla kouluvuoden päättäjäiset ja uudet ylioppilaat saivat lakkinsa. Päättäjäispäivä osui tänä vuonna täydenkuun viikonloppuun ja mikä onkaan sopivampi aika päättää yhdet opinnot ja suunnata katse kohti tulevaa, uusia opintoja ja seikkailuja kuin jousimiehen täysikuu! Aika jolloin Kuu liikkuu jousimiehen ja Aurinko kaksosten merkissä. Tarkka täydenkuun hetki on sunnuntaiaamuna 4.6. noin 06:42 Suomen aikaa.

Jousimies-Kuu on vapaa, intuitiivinen ja se etsii omaa polkuaan, mutta luottaa sydämen ja intuition ääneen. Syvällä sisimmässä on kuin ikuinen liekki joka kutsuu kohti jotakin uutta ja jännittävää ja jostain nousee ajatus siitä mihin uusi nuoli ammutaan ja suunnataan seuraavaksi. Ja jos joku nyt asettuu poikkiteloin ja uhkaa tätä itsenäisen tutkimusmatkailijan vapautta, voi oma vastustus ja irtiriuhtaisu tulla esiin voimalla.
Varsinkin kun tämä täysikuu voi nostaa pintaan myös ihmissuhdeasiat. Kumppanuuden asteroidi, parisielu Juno on yhtymässä Aurinkoon ja vastapäätä tosiaan toiseen suuntaan vetää Kuu oman tien jousimiehessä.Rakkauden, ihmissuhteiden ja arvojen planeetta Venus on myös tiukkenevassa oppositiossa vesimies-Plutoon, mikä voi olla hyvinkin painostava ja intensiivinen kuvio. Vahva, mahdollisesti vaikea, mutta parhaimmillaan puhdistava. Omalle totuudelle ja itselle on oltava nyt äärimmäisen rehellinen, ja tarvitaan rohkeutta ottaa vastaan ne muutokset jotka ovat välttämättömiä. Pluton vaikutus on yleensä syvä ja ehdoton ja siihen harvemmin kuuluu mukaan kompromissit. Voi siis olla aika nostaa jossain asioissa kissa piilosta pöydälle ja pamauttaa myös ne omat mielipiteet ja tunteet päivänvaloon💣 jos se on aiheellista. Ja saa yrittää olla diplomaattinen, mutta en lupaa että se onnistuu...
Mutta antaa jousimies-Kuun eli vapaan sydämen ohjata kohti omannäköistä ratkaisua. Tärkeintä on oma tieto siitä, mikä on oikea suunta. Tuki tulee ison tulikolmion muodossa Khironilta oinaasta ja viisauden asteroidi Pallakselta leijonasta, joka saa vahvistusta leijona-Marsilta. Tässä on mukana eteenpäin vievää, eheyttävää energiaa.
Vapauttavaa täydenkuun viikonloppua!

Kommentit

Suositut tekstit