Aurinko siirtyi 21.5. kaksosten ilmamerkkiin, mutta härän maadoittava vaikutus on edelleen vahvasti läsnä. Härän merkistä löytyy iso planeettajoukko ja myös Jupiter on siirtynyt härkään, joten se kasvattaa, tuo uusia mahdollisuuksia, avartaa ja laajentaa reviiriään härän merkissä seuraavan vuoden. Jupiter liikuu nyt tämän kuukauden Kuun yläsolmulla, jossa sen eteenpäinvievä vaikutus voi tuntua ihan konkreettisesti.

Tämä Kaksosten kk on siitä mielenkiintoinen, että kovin isoa kaksosvaikutusta ei ihan heti ole tulossa. Kaksosten merkissä on tällä hetkellä vain Aurinko ja Juno. Merkurius siirtyy omaan merkkiinsä 11.6. ja Kuu seuraa perässä 16.6. juuri ennen kaksosten uuttakuuta 18.6. Eli voisi sanoa, että kaksosten sosiaalinen Merkurius-energia lähtee käyntiin vähän hitaasti, mutta vahvistuu juuri ennen kuin "juhlat loppuvat". Plutolta tulee kuitenkin heti kauden alkuun kaksos-Auringolle positiivinen kolmiokulma. Saturnukselta Aurinko ♊ saa taas neliön, joka voi vähän rajoittaa ja väsyttää tätä luonnollisesti nopeatempoista arkkityyppiä.
Kaksosenergia tuo aikaan iloa ja keveyttä. Kaksonen on eläinradan sanansaattaja, joka yhdistää taitavasti niin ihmisiä kuin asioita ja suhtautuu ympäristöönsä uteliaan kiinnostuneella ja joustavalla asenteella. Tämä tyyli on nyt hyvä hyödyntää, koska ajan laatu on edelleen muutospaineinen. Viikon, ja oikeastaan koko kesän karttaa hallitsee isot neliöt Plutolta Kuunsolmuakselille. Nyt tällä hetkellä mukana on myös Jupiter härässä ja Mars leijonassa. Tästä muodostuu isoristikuvio kiinteiden merkkien välille. Ensin mukana vaikuttaa tosiaan Mars ja kesäkuun alusta Venus, joka "ottaa Marsin paikan" siirtyessään leijonaan 5.6. Ja jos ihan miettii mitkä planeetat on nyt neliössä tai oppositiossa niin Jupiter♉, Pluto♒, Mars♌ ja Kuunsolmuakseli♏♉, on siis melko selvää että isosti on kitkainen, paineinen ja voimakas tämä kuvio.Muutoksen tuulet puhaltaa, ja jos joku pato sortuu, näyttää Jupiter yläsolmulla kohti uutta suuntaa. Ja sinne sitten tutkimaan kaksosten uteliaisuudella ♊
Hyvää syntymäpäivää Kaksoset! Ja kaikille muillekin mukavaa kaksosten kuukautta!

Kommentit

Suositut tekstit