Täydenkuun tunnelmia ja Saturnuksen merkkivaihdos!

Tiistaina 7.3. Klo 14:40 neitsyen täysikuu valaisee taivaan ja tuo hiukan vastapainoa ja järjestystä kalojen ajattomaan, omissa maailmoissa matkaavaan, alati muuttuvaan luovaan energiaan. Tunnelma voi tuntua ristiriitaiselta, koska kalojen merkki on kuitenkin vahvoilla. Siellä vaikuttaa Aurinko, Neptunus ja Merkurius, jotka lähenevät toisiaan. Mieli ja ajatukset voivat olla pilvissä, mutta neitsyt Kuu vetää alitajuisesti huomiota vastapuolelle arkitodellisuuteen ja siihen mikä pitäisi muistaa hoitaa tai sydämessään järjestää. Täysikuu saa myös hienon tuen kolmiossa olevalta Uranukselta, eli ajatukset ja tunne siitä mitä juuri nyt kuuluu tehdä voi yllättäen kirkastua ja taas näkyy metsä puilta.

Ehkä mielenkiintoisin samaan aikaan tapahtuva astrotaivaan muutos on kuitenkin Saturnuksen siirtyminen vesimiehestä kaloihin. Saturnus, karman herra, viisas mutta vaativa opettaja vaihtaa merkkiä noin tunti täydenkuun tarkan hetken jälkeen ja tulee vaikuttamaan kaloissa seuraavat melkein 3 vuotta. Tämä prosessi tuntuu kollektiivisesti ja erityisesti niillä meistä, joilla on tärkeitä tekijöitä Kalojen merkissä.
Ja mitä siitä seuraa kun nämä lähes vastakkaiset energiat etsivät tasapainoa? Voiko kalojen usvaista Neptus-maailmaa edes yrittää saada minkäänlaisiin raameihin? Miten hahmoton ja aineeton kohtaa rajat? Miten ajaton ja epätodellinen löytää konkretian?
Hankala yhtälö, mutta se voi olla hienokin asia kaikelle Kalojen edustamalle kauniille, luovalle ja henkiselle, unelmille, myötätunnolle ja esimerkiksi auttamisen eri muodoille. Saturnus nostaa nämä tärkeiksi, mutta vaatii vastuuta. Se päästää vain kestävän, aidon ja toimivan "läpi" arkitodellisuuteen. Vaaleanpunaiset Illuusiot saattavat siis paukkua, jos todellisuuspohja ei ole riittävä tai kestävä. Viimeksi Saturnus on vaikuttanut kalojen merkissä vuosina 1993-1996 ja näinä vuosina syntyneet kokevat seuraavaksi oman karttansa Saturnuksen paluun.
Saturnus jatkaa siis siitä minkä tämä neitsyen Täysikuu meissä ja inventaariossaan aloittaa. Saturnuksen siirtyminen Kaloihin on mielenkiintoinen asia myös henkisen alan kannalta, koska se voidaan liittä kalojen merkkiin ja energiaan. Saammeko kokea alan suursiivouksen ja kuriinpalautuksen samalla kun henkisyys ja pehmeämmän arvot sulautuvat pysyvämmin ihmisten arkitodellisuuteen?
Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää?


 

Kommentit

Suositut tekstit