Viime sunnuntaina
5.2. illalla noin kello 20:30 täydentyi Kuu 16°41' leijonan merkissä. Se oli tämän vuoden toinen täysikuu ja jos meillä on leijonan täysikuu, on Aurinko silloin vastapäätä vesimiehessä. Muutaman viikon takaisen vesimiehen uudenkuun teemat jatkuvat edelleen vahvan Uranus-latauksen myötä, mutta tämän leijona täydenkuun energia on paineisempi. Aurinko, Kuu ja Uranus muodostavat T-ristin ja myös Mars ja Venus ovat kitkaisessa neliössä keskenään.



Nyt on vastakkain lämmin ja oman arvon ilolla tunteva ja näyttävä leijona-Kuu (sydän) ja viileän objektiivinen, rationaalinen, tunteita jopa joskus "pakoileva" vesimies-Aurinko (ego, järkevä mieli), jotka ovat neliössä Uranukseen härässä. Tästä muodostuu tasapainoa etsivä, pakottava T-ristikuvio kiinteiden merkkien välille, mikä voi lisätä itseppäisyyttä ja samalla haastaa sen. Vesimies on arkkityyppinä avarakatseinen mutta itsepäinen, härkä pyrkii harmoniaan, mutta ei kestä kovin hyvin muutosta, leijona on lempeä mutta itsetietoinen ja skorpionia sitkeämpää ei olekaan. Nämä ovat juuri ne (kiinteät) merkit, jotka helposti pitävät kiinni omista näkemyksistään.
Tunnelma on ristiriitainen ja se voi tuntua sisäisenä konfliktina. Yhteisenä tekijänä on tahdonvoima ja rohkeus. Uranus kuvion "johtotähtenä" vapauttaa lopulta paineen ja avartaa mieltä ja tietoisuutta uusille näkemyksille, ravistelee ja puskee eteenpäin. Leijona Kuu rohkaisee olemaan oma itsensä ja tuntemaan sydämen kutsun. Minne se sinua ohjaa? Ja koska elämme vesimiehen aikaa, ei kannata liikaa miettiä mitä muut ajattelevat. 

Kommentit

Suositut tekstit