Vielä hetken Aurinko vaikuttaa vesimiehen energioissa ennen siirtymistä Kalojen merkkiin huomenna lauantaina 19.02. myöhään illalla. Suomessa vaihto tapahtuu vähän puolen yön jälkeen. Kuu seuraa perässä ja liikkuu vielä viikonloppuna vesimiehen merkissä, mutta saavuttaa Auringon kaloissa maanantai-aamuna 20.2. jolloin onkin Uudenkuun hetki.

Eletään siis siirtymävaihetta kirkkaan rationaalisesta vesimiehen ilmamerkistä tunteelliseen ja utuiseen vesielementtiin kaloihin. Kalojen vaikutus on jo voinut tuntua vahvemmin tällä viikolla Venuksen lähestyessä Neptunusta juurikin kaloissa, joka korostaa kummankin planeetan herkkää energiaa. Tarkimmillaan tämä yhtymä oli eilen torstaina ja hauskasti sen itse huomasin, kun oma unimaailma meni heti ihan uuteen ulottuvuuteen mielenkiintoisin seurauksin.

Venus ja Neptunus vaikuttavat yhdessä kaloissa vielä maanantain Uuteenkuuhun asti ja tämä hieno yhtymä saadaan Uudenkuun kartalle, eli täydellinen kosminen ajoitus taas kerran.

Energeettinen siirtymävaihe on ilmassa muutenkin nyt keväällä vahvasti kun "karman herrat" Saturnus ja Pluto ovat vaihtamassa merkkiä pitkästä aikaa.

7.3. Saturnus siirtyy kaloihin reiluksi kahdeksi vuodeksi ja Pluto käväisee vesimiehen puolella 23.3-->11.6. ja tässä voi olla mielenkiintoista esimakua siitä mitä vuosi 2024 tuo mukanaan, jolloin Pluto vaihtaa kunnolla vesimiehen puolelle. Ja siellä sitten viihtyykin hyvin hyvin pitkään. Syväluotaavaa muutosprosessia siis tulossa mm. vesimiehille, eli myös allekirjoittaneelle 🙏😅

Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa kalojen kausi!
 ♓🐟🐟🐟


Kaikki reaktiKomme

Kommentit

Suositut tekstit