Tänään 20.02. sukelletaan kunnolla kalojen ja sitä hallitsevan Neptunuksen maailmoihin kalojen uudenkuun myötä, jonka hetki oli tänä aamuna klo 9:06 Suomen aikaa. Aurinko ja Kuu kohtasivat 1°22 kalojen alkuasteissa ja Uudenkuun hetkeen antoi latauksensa myös Neptunus ja Venus, jotka myös ovat kalojen merkissä ja yhdistävät voimansa, mikä vain vahvistaa tätä herkkää energiaa. Neptunusta voisi ajatella Venuksen korkeampana oktaavina ja yhdessä nämä kaksi pääsevät parhaimmillaan aidon puhtaan rakkauden, myötätunnon ja myös henkisyyden, henkisen viisauden äärelle. On merkittävää, että tämä yhtymä on vielä "voimassa" Uudenkuun kartalla. Koska tunti tästä eteenpäin, siirtyi Venus jo kiirehtien oinaan puolelle.Kalojen energia on utuista ja hahmotonta, sitä on vaikea rajoittaa tai täysin ymmärtää. Se vie meidät toisiin ulottuvuuksiin. Siihen liittyy poikkeuksellisen suuri herkkyys, rakkaudellisuus ja empatia, herkkyys taiteille, unet ja unelmat, kyky ja halu myötäelää ja korkeat ihanteet. Tässä energiassa on valtava potentiaali, mutta samalla siihen liittyy kalojen merkin yksi suurimmista haasteista nimittäin arkitodellisuuden hallinta. Kalojen korkeissa energioissa on hyvä uida mutta jos hukkuu mataliin vesiin... on vetovoima ihan yhtä suuri hankalin seurauksin.
Kalat etsii tasapainoa vastamerkki neitsyeltä, joka on arkitodellisuuden mestari. Nyt tähän tilanteeseen tulee lisäapua Saturnukselta, joka on Uudenkuun kartalla ihan Auringon kyljessä. Saturnus vaatii järkevyyttä ja ottamaan realiteetit huomioon. Se kysyy mikä sinun todellinen tilanteesi juuri nyt.
Otetaan tästä tulevasta kalojen kaudesta ja Uudenkuun hetkestä irti se hieno mahdollisuus päästä lähemmäs omia unelmia, kaikki rakkaus ja herkkyys ja luovuus mitä se voi positiivisessa mielessä antaa. Saturnus siirtyy kalojen puolelle 7.3. seuraavaksi pariksi vuodeksi ja auttaa viemään tämän prosessin todellisuuteen. Jos jotain konkreettista tähän oikeasti toivoo, siihen on nyt kosminen tuki.
Ihanaa kalojen aikaa ja nyt korostan erityisesti tuota sanaa ihanaa ja hyvää syntymäpäivää kaikille Kaloille!

Kommentit

Suositut tekstit