Se olis sitten heihei vuosi 2022 ja tervetuloa uusi vuosi 2023!

Muistan, kun muutama vuosi sitten jouluna toivoin kovasti rakkautta. Sanoin kaikille, jotka kysyivät joululahjoista, että en tarvitse tai toivo mitään muuta kuin rakkautta. Sitten sain lahjaksi 4 Fazerin suklaalevyä, joissa luki teksti "Rakkaus" ❤️🤗
Nyt uudelta vuodelta toivon samaa ja toivon sitä ihan jokaiselle. Voi kuulostaa tylsän kliseiseltä, mutta rakkautta ei ole koskaan liikaa ja nyt sitä tarvitaan erityisesti tähän maailmaan. Toivon meille myös rohkeutta ottaa uusi vuosi vastaan ja kohdata sen tuomat muutokset sellaisella oinasmaisella asenteella ja juurikin rohkeudella, tuli mitä tuli.
Mulla on itsellä ollut aika oinasmaiset vuodet takana, tai tuntuu, että on saanut tehdä paljon nopeita päätöksiä, on tullut kaikenlaisia käänteitä niin ihmissuhteissa kuin työasioissa, asunnoista puhumattakaan. On pitänyt raivata tietä uudelle ja opetella kuuntelemaan taas kerran omaa suuntaa. Tänä vuonna 2022 perustin esimerkiksi yritykseni UranusKeijun ja aloitin astrologina vihdoin "virallisesti".

Oman karttani progressiivinen Kuu onkin juuri Oinaan merkissä matkannut edelliset 2,5 vuotta. Kuu on hyvin henkilökohtainen, vaistonvarainen ja se liittyy vahvasti tunteisiin. Tämä aika onkin tuntunut ennen kaikkea sisäisesti ja oman rohkeuden, tavallaan myös itsenäisyyden etsimisenä. Vaikka näinä vuosina minusta tuli myös äiti. No, oli sekin yhtäkkinen ratkaisu, täysi suunnanmuutos ja melkoinen uuden opettelu.

Nyt joulukuussa progekuuni vaihtoi merkkiä härkään. En ollut tätä erityisesti katsonut etukäteen, mutta vahingossa tarkistin sen juuri silloin merkinvaihtumispäivänä 😄 ja kyllä tasaisempaa ja rauhallista menoa kaipaankin, jää nähtäväksi miten se toteutuu.

Rakkautta, valoa ja rohkeutta uuteen vuoteen 2023!

❤️
Liisa, UranusKeiju

Kommentit

Suositut tekstit