Hyvää vesimiehen viikonloppua! Aurinko siirtyi perjantaina vesimiehen puolelle ja eilen lauantai-illalla siihen yhtyi Kuu 1°33' ♒ muodostaen vuoden ensimmäisen Uudenkuun. Hyvin voimakas Uusikuu nyt onkin, energisoiva ja vahva. Vesimiehen planeetta uudistava ja kapinallinen Uranus on pysähtynyt ja lähtee etenemään sunnuntaiyönä 22-23.1. Toinen voimistava tekijä on Pluto, joka myös on mukana Uudenkuun eli Auringon ja Kuun yhtymässä, tosin kauriin puolelta. Nyt kun myös Mars (toiminta, energia) ja Merkurius (ajattelu, mieli) ovat lopettaneet peruutusvaiheen, voi energiamuutos tuntua hyvinkin selvästi. Vireystaso on noussut ja asiat lähtevät rullaamaan. Ja kun lisätään voimakas Uranus-vaikutus, ei kukaan varmaan edes tiedä mitä kaikkea tästä lähtee liikkeelle.


Vesimies on ilmamerkki, se on virtaava, uudistava ja vapauttava. Uudenkuun kartalle muodostuu harmoninen kolmio Merkuriuksen ja Uranuksen välille ja juuri sopivasti iso ilmakolmio Marsin, Cereksen ja Pluto-Aurinko-Kuu yhtymän välille. Se vapauttaa meidät kahleista, myös niistä omista, turhista vanhoista jarruista, joista nyt on hyvä päästää irti. Kun mukana on Pluto voi "tulppa" irrota voimalla. Samalla vapautuu kommunikaatio, tieto kulkee ja kun Ceres on kuviossa voi saada yhteyden omiin tarpeisiin helpommin. Uranus rohkaisee ja avartaa tietoisuutta. Se ravistelee vanhat rakenteet ja laittaa liikkeelle.
Vesimiehen arkkityyppiin ja Uranus-energiaan liitetään voimakkaasti vapaus. Vesimies uskaltaa olla oma itsensä ja kulkea tarvittaessa eri suuntaan, usein vastavirtaan. Ja koitapas vesimiestä johonkin pakottaa... Objektiivisuus, laatikon ulkopuolelta ajattelu, uudet ideat, tulevaisuuden visiot, ryhmähenki, kapinallisuus ja asioiden kyseenalaistaminen kuuluvat tähän merkkiin, mutta sieltä löytyy myös humaani, avarakatseinen, eriarvoisuutta kaihtava maailmanparantaja ja ehdoton luottoystävä, joka ei halua yleensä tehdä itsestään numeroa.
On siis aika kaivaa esiin sisäinen rebel ja löytää rohkeus ja AVOIMUUS tarvittaviin muutoksiin. Uusikuu on uuden alku se on portti. Ja nyt on erityisesti uudistavaa voimaa ja energiaa tarjolla.

Vapauttavaa viikon alkua ja hyvää syntymäpäivää kaikille vesimiehille!

Kommentit

Suositut tekstit