21.12.22
on talvipäivänseisaus eli vuoden lyhin päivä täällä pohjoisessa. Varmaan myös harmain ja pimein... Mutta samalla tämä päivä on merkki valon paluusta, joka lisääntyy hitaasti mutta varmasti. Yhtä sinnikkäästi ja määrätietoisesti kuin kauris toimii. Aurinko siirtyykin juuri tänään vauhdikkaasta ja innokkaan optimistisesta

♐ jousimiehestä kauriin ♑ kurinalaiseen ja realistiseen maamerkkiin vähän ennen puolta yötä. Tämä voi yhtäkkiä tuntua matalavireiseltä energiamuutokselta, mutta se myös rauhoittaa ja maadoittaa.
Saturnuksen hallitsema kauris pitää jalat maassa ja asiat asioina, mutta kiipeää silti vuorelle korkeuksiin joko henkisissä tai maallisissa pyrkimyksissään. Kauris etsii tasapainoa vaatimusten ja vastuun välillä ja kohtaa elämän realistisesti, joskus liiankin vakavasti. Se on sinnikäs, vakaa, päämärätietoinen, käytännöllinen, ahkera, kärsivällinen, luotettava ja vastuullinen merkki, joka voi vaikuttaa viileältä. Siksi se voi olla myös vaikea ymmärtää. Kauris ei helposti näytä ulospäin mitä sisäpuolella tapahtuu.
Se on myös pysähtymisen merkki, koska jossain kohtaa ei enää voi nousta korkeammalle.
Eli pysähtykäämme hetkeksi ja rauhoitutaan viettämään joulua. Punnitaan vuoden tapahtumia ja saavutuksia ja ollaan niistä kiitollisia koitetaan siis hillitä kaurisenergian ylisuorittamista. Nyt on aika vähän levätä.
Hoivan ja huolenpidon asteroidi Ceres on sopivasti kolmiossa kauris-Aurinkoon eli pidetään huolta myös itsestämme.
Rauhallista joulun aikaa ja valoa uuteen vuoteen toivottaa Uranus_keiju
Ja hyvää syntymäpäivää kaikille kauriille!

Kommentit

Suositut tekstit