Skorpionin kausi lähti tyylilleen sopivasti hyvin intensiivisesti ja voimakkaasti käyntiin ja 25.10. saatiin meneillään olevaan skorpionin kuukauteen vielä lisätehoja auringonpimennyksestä ja uudestakuusta, jotka molemmat tapahtuivat skorpionin merkissä, tarkalleen 2° asteessa skorpionia ja sieltä löytyivät Aurinko, Kuu ja Venus kaikki yhdessä. Lähellä kulkee myös Kuunsolmulinja, eli karmallinen menneisyyden ja tulevaisuuden akseli, jonka suunta kulkee skorpionista härkään vielä ensi heinäkuuhun 2023 asti ennen seuraavaan merkkipariin siirtymistä. Auringon ja Kuunpimennykset kulkevat kuunsolmujen mukana, eli ne tapahtuvat aina samoissa merkeissä kuin missä solmut liikkuvat. Nyt 25.10.22 oli siis Auringonpimennys skorpionin uudenkuun aikaan ja seuraavaksi vuoroon tulee Kuunpimennys härän merkissä 8.11.

Uusikuu on aina uuden alku ja nyt se oli tavallista voimakkaampi ja arvaamattomampi. Plutoninen skorpionienergia uudistaa syvältä, mutta vain tarpeeton poistuu. Kaikkea ei siis tarvitse väkisin laittaa uusiksi. Mutta jos jotain nyt lähtee ja muuttuu, niin todella kuuluukin, eikä sitä vastaan voi taistella. Venus-tematiikka on ajassa vahvasti mukana, joten ihmissuhteissa mennään entistä syvemmälle. Mikään pintapuolinen ei riitä ja voimakkaat omat tunteet on nyt kohdattava. Venus siirtyi skorpioniin yhdessä Auringon kanssa ja viihtyy siellä aina 16.11. asti, jolloin se vaihtaa merkkiä jousimiehen puolelle.

Skorpionienergia on vahvaa ja periksiantamatonta. Siihen liitetään niin syntymä kuin kuolema, intensiivisyys, syvyys, vahvuus, ääripäät, mustavalkoinen ehdottomuus ja lähes jatkuva muutosprosessi. Se on merkki, joka ei päästä koskaan helpolla, mutta kehitysmahdollisuudet ovat myös isot. Skorpionin merkissä käydään isoimmat kriisit ja taistelut, joista lopulta palataan voittajina.
Aurinko Haadeksen eli Pluton syvillä mailla on kuin taskulamppu pimeydessä, jonka tehtävänä on valaista kaikki luolan nurkat ja nostaa pelot, möröt, varjot, kriisit, salaisuudet ja ongelmat valoon kohdattaviksi. Pakoon ei oikeen pääse.

Me eletään isojen muutosten aikaa, joka on epävarmaa, levotonta, ehkä pelottavaakin. Skorpionin muutosvoimassa on kuitenkin lohtu ja vapautus. Mikään ei ole pysyvää ja vaikeatkin tilanteet loppuvat ja muuttuvat lopulta. On käytävä ensin syvällä, jotta voi nousta korkealle. Energia on nyt hyvin vahvaa, mihin ja miten sen voisi hyödyntää?

Mihin omalla kartallasi tämän Uudenkuun mahdollinen muutosdynamiitti osui? Eli missä huoneessa sinulla on 2° 🦂
Minulla osuma tuli kartan Plutoon asteen tarkkuudella...

Kommentit

Suositut tekstit