Muutama ajatus tästä ehkä vuoden voimakkaimmasta täydestäkuusta, joka päätti  8.11.22 pimennyskauden täydellisellä kuunpimennyksellä härän merkissä. 

Meillä on jo melkoisen intensiivinen skorpionikausi meneillään, johon Kuunpimennys vielä lisää täydenkuun omaakin vahvaa latausta. Tämä voimakas ja intensiivinen aika on voinut tuntua raskaalta ja levottomalta, erityisesti jos skorpioni-härkä tai vesimies-leijona merkeistä löytyy omalla kartalla planeettoja tai painotusta. Nyt siihen voi tulla pieni huokaiseva rauhoitus kun täysikuu ikäänkuin "laukaisee" jännityksen ja viimeistelee, sulkee yhden ajan energeettisesti ja raivaa tilaa uudelle. Härän merkki on luontaisesti turvallisuushakuinen ja muutosvastainen, mutta nyt sillä ei oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin taipua ja sietää hetkellistä kaaosta.
Uudistusten sähköinen planeetta Uranus on tiukassa yhtymässä härkäkuuhun, mikä voi lisätä levottomuutta potenssiin sata ja omia tunteita tai ajatuksia voi olla vaikea hallita. Mutta samaan aikaan Kuu ja Uranus ovat yläsolmulla, eli suunta on jo kohti tulevaa. Härkä Kuu kaipaa maadoitusta ja pyrkii rauhaan suuren tunnemyllerryksen keskellä.
Vastapuoli eli kuunalasolmu edustaa menneisyyttä, josta skorpioni Aurinko, Venus ja Merkurius nostavat tietoisuuteen kaikkea mahdollista piilotettua näkyväksi, syviä tunteita kohdattavaksi.

Oman lisänsä ajan tunnelmaan tuo Mars, joka aloitti perääntymisvaiheen kaksosissa. Mars peruuttaa 25°- 8° kaksosia tammikuun 12. asti. Se kutsuu miettimään omaa toimintaa ja tavoitteita uudestaan. Mitä on tullut luvattua ja mihin on ryhdytty ehkä liian hätäisesti? Oliko sittenkään hyvä idea, riittävätkö omat rahkeet ja kiinnostus? Mars liittyy myös energiaan ja aloitekykyyn, joissa voi ilmetä enemmän haastetta. Vanhoja ihmissuhteita saattaa myös tulla kylään tai mieleen. Mielenkiintoinen yhtälö, kun voimakkaita tunteita ja muutosvoimaa nousee pintaan samaan aikaan kun Mars kääntää energian enemmän sisäänpäin. Tämä on ehkä hyvä tiedostaa.

Koska tämä täysikuu on näin voimakas ja tunnelma on voinut olla jopa kaoottisen levoton, on tärkeä muistaa härälle sopiva rauhoittuminen, eli maadoitus.
Hengitä syvään ja tee jotain mikä saa sinut olemaan läsnä juuri tässä hetkessä.

Ja skorpionin kuukausi jatkukoon!

Tykkää
Kommentti
Jaa

Kommentit

Kommentit

Suositut tekstit