Hyvää täydenkuun sunnuntaita! Noin puolilta öin Suomen aikaa (23:55) täysikuu loistaa oinaan merkistä 16°33'.

♈ Vastapuolella Vaa'an merkissä Aurinko ja Venus etsivät kauneutta, rakkautta ja tasapainoa ihmissuhteisiin. Ne ovat yhdessä vahvoilla vaa'an merkissä, mutta pinnan alla kuplii. Nyt se tasapaino ja yhteistyö pitäisi löytyä itsenäisen, impulsiivinen ja tulisen oinas-kuun kanssa, joka voi tuoda alitajunnasta äkkipikaisia vastareaktioita.

"Tehdäänkö nyt heti niin kuin minä haluan, vai mietitäänkö rauhassa yhdessä?"

Ihmissuhteet ovat selkeässä fokuksessa edelleen, menossa on vaa'an ja Venuksen kuukausi ja tämän ihmissuhdeteeman aloitti myös edellinen parin viikon takainen vaa'an uusikuu. Täydenkuun hetki tuo tähän oman kulminaatiopisteensä, ympyrä sulkeutuu. Oinas-Kuu antaa rohkeutta kuunnella omaa sydäntä samalla kun Venus ja Aurinko pyrkivät käsikädessä kaikkia miellyttävään harmoniaan. Ja jos mennään vielä taaksepäin, ulottuvat tämän päivän täydenkuun juuret viime kevään oinaan uudenkuun aikaan. Mitä silloin aloitit? Mihin tarvitsit rohkeutta tai itsenäisyyttä? Oliko jo silloin jokin ihmissuhdetilanne jollakin tavalla tienhaarassa?♎Auringon, ♊Marsin ja ♒Saturnuksen välille muodostuu ilmamerkkien suurkolmio. Se tukee ajatustenvaihtoa, ideointia ja kommunikaatiota. Sanoilla on nyt paljon mahdollisuuksia, joten käytetään niitä viisaasti. Ajatukset suorastaan lentävät tässä energiassa ja koska Saturnus on mukana vesimiehessä Vestan kanssa voi syntyä jotain konkreettista uutta ratkaisua ja toimintaa.
Oinas-täysikuu on yhtymässä perääntyvään Khironiin 14°♈, mikä voi nostaa pintaan kipuja, haavoja. Se valaisee meidän inhimilliset heikkoudet, mutta samalla täydenkuun energioissa ja Khironiin vaikutuksesta mukana on vahva parantava lataus.
Jos kiukuttaa tai ärsyttää liika energia ja mahdolliset agressiiviset tunteet on hyvä suunnata oinasmaisesti johonkin fyysiseen tekemiseen.

Energistä täydenkuun aikaa!

Kommentit

Suositut tekstit