Leijonan kuukausi

 


Aurinko on siirtynyt leijonan merkkiin heinäkuun 22 päivä, myöhään perjantai-iltana ja lauantaina 23.7. sen lämpimään seuraan on liittynyt myös Ceres, joka muistuttaa ihanasti pitämään huolta myös omasta itsestä. Pieni tai isompi hemmotteluhetki voisi siis olla paikallaan, sopii hyvin ajankuvaan. Tämä on hyvä pitää mielessä varsinkin nyt kun vietetään leijonan kuukautta. Minkälaista huomiota, hemmottelua sinä toivoisit itsellesi juuri nyt?

Leijonan tulienergia lämmittää lempeästi, se on nautiskeleevaa ja se kuuntelee rohkeasti omaa sydämen ääntä ja antaa itselleen arvon. Se ei mene piiloon eikä häpeile olla oma ainutlaatuinen itsensä se on hyvin lämmintä, säteilevää energiaa, joka janoaa huomiota ja rakkautta. Leijonan merkki täydentyy vastaparinsa vesimiehen kautta. Tämä on ylipäätään hyvin tärkeä polariteetipari astrologisella kartalla. Molempiin energioihin liittyy rohkeus, rohkeus olla sitä mitä on ja myöskin rohkeus erottua joukosta, tosin eri syistä ja se ilmenee eri tavalla. Leijonan merkissä herää itsetietoisuus, ymmärrys omasta yksilöllisyydestä ja sen tärkeydestä. Vesimiehessä itsetietoisuus muuttuu ryhmätietoisuudeksi, jolloin oman itsen korostus häviää ja ryhmän palvelusta tulee päämäärä.
Liika itsen ja egon korostaminen ei tietystikään ole mikään tavoiteltava tarkoitus, mutta yhtälailla oman arvon ja valovoiman ymmärtäminen, sen salliminen ja reilu näyttäminen avaa sydämentaajuudelle ja säteilee positiivista voimaa myös ympäristöön. Ja me ollaan kauneimmillaan silloin kun voidaan tehdä juuri sitä ominta, avoimesti ja rohkeasti pienetämättä omaa osaamista tai itseään.

Kirjoitin tämän tekstin jo heinäkuun puolella, mutta se on edelleen voimassa ja sopii erinomaisesti elokuuhun, joka on energeettisesti leijonan kuukausi.

Nautinnollista leijona-aikaa! Iloa, luovuutta ja erityisesti rohkeutta, rakkautta olla juuri sinä ❤️

Kommentit

Suositut tekstit