Täysikuu Kauriissa 13.7.2022

Tässä ajatuksiani tulevasta täysikuusta ja sen ajankuvasta

Huomenna 13.7. illalla on täysikuu kauriissa 21°21'. Kuu on samalla myös superkuu, koska se on radallaan maata lähimmässä pisteessä. Silloin Kuu näyttää isommalta ja kirkkaammalta.

Tämä ajatus sopii kauriin kunnianhimoiseen energiaan, joka pyrkii nousemaan aina ylemmäs ja ylemmäs kohti korkeimpaa omaa potentiaaliaan. Kaurista hallitsee Saturnus, joka puolestaan vaatii meiltä sinnikkyyttä, kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä, mutta palkitsee aina ahkeruudesta ja kypsyydestä. Mutta miten sopii "hillitty" kauris-täysikuu keskelle yltiötunteellista ravun kuukautta?

Oikein hyvin, se voi auttaa 😄

Kauriin symbolinen matka vuorelle ei ole mahdollista ilman tunteiden hyvää hallintaa.

Tämän täysikuun voisi vaikka ajatella nostavan meidät hetkeksi pois "kuiville" liiasta tunteiden tulvasta. Se antaa näin mahdollisuuden kirkastaa näkökenttää. Kuuta vastapäätä Aurinko onkin sopivasti yhtymässä Merkuriukseen ja täysikuu saa myös harmonisen tuen Kuun yläsolmulta, jonka kyljestä löytyy tietoisuutta avartava ja uudistava Uranus.

Ajassa on mukana myös muutama mahdollisesti dramaattinen tekijä:

Kuu on yhtymässä Plutoon, joten tunteiden oikeanlainen hallinta on todella tarpeen, Pluton voima yhdistettynä luontaisesti tunnepitoiseen Kuuhun voi kuohaista syvältä ja samalla isosti yli. Perääntyvä Neptunus neliöi Venuksen, mikä voi haastaa ihmissuhteissa ja todellisuuden kohtaamisessa. Pidetään siis kaurismaisesti pää kylmänä.

Saturnuksen kuria ja kärsivällisyyttä voi olla mielenkiintoista noudattaa kun radikaali ja yllätyksellinen Uranus tiukentaa neliötään vaatien ihan erilaista suuntaa ja ajatusmallia. Ja jos Uranus ei riitä tuomaan ihan mitä tahansa yllätystä ja äkkinäistä käännettä, niin loppukuusta myös impulsiivinen Mars liikkuu Uranuksen viereen lisätehosteeksi. Härän merkki vähän rauhoittaa, mutta Marsin ja Uranuksen yhtymä on silti hyvin yllätyksellinen, nyt vielä yläsolmulla, joka kuvastaa tulevaisuuden suuntaa.

✨ Kirkasta ja oivaltavaa täydenkuun aikaa kaikille ✨

#kauris #täysikuu #superkuu #fullmoon #saturnus #2022 #kesä #astrologia #ajankuva #energia #astrologi #capricornmoon

Kommentit

Suositut tekstit