Rapu 21.6.-22.7.

Aurinko siirtyy tänään ravun herkkään vesimerkkiin, johon suuren tunteellisuuden lisäksi liitetään herkkyys aistia ympäristön tunnelmia, kyky muuntautua ja luoda sopivat kasvuolosuhteet. Rapuenergia edustaa universaalia äitiyttä, se on myötätuntoista ja murehtii helposti muidenkin murheet. Rapu etsii tunteiden tasapainoa, kuten muutkin vesimerkit.

Se kohta kartalla, johon ravun merkki asettuu on siis alue, johon suhtaudutaan hyvin tunteellisesti ja intuitiivisesti. Mihin se sinulla tulee? Itsellä rapu osuu MC:lle ja olenkin ollut työasioissa enemmän fiilispohjalta ja sydämellä tekevä kuin esimerkiksi kunnianhimoinen suorittaja. Työn pitää ennen kaikkea tuntua hyvältä ja oikealta ja onhan siinä se hoiva ja äidin roolikin, joka näkyy huolehtimisena, empatiana ja herkkyytenä.

Muistan opettajavuosiltani tapauksen, joka sopii hyvin tähän. Eräs oppilas kysyi kerran kesken tunnin "Ope, onko sulla lapsia?" "Ei ole", vastasin. Johon toinen tokaisi: "onpas ja paljon! Me ollaan kaikki sun lapsia" Tämä oli niin hellyyttävää ja samalla kiteytti hyvin sen miten rapu MC voi tulla esiin. 

Ravun hallitseva planeetta on Kuu, joten se edustaa myös meidän näkymätöntä puoltamme. Rapu viihtyy luonnostaan oman kodin turvassa ja  "piilossa" kartan 4. huoneessa, johon se voi tarpeen tullen vetäytyä. Siksi onkin hiukan paradoksaalista, että rapu Aurinko paistattelee juuri nyt kartan näkyvimmällä ja korkeimmalla paikalla, juurikin MC:llä ja 10 huoneessa. Valokeila voi tuntua ravusta pelottavalta. 

Tänään on vuoden pisin päivä eli kesäpäivänseisaus, joten rapujen kauden alkajaisiksi saadaan myös iso energialataus auringolta. 

Ihanaa yöttömän yön aikaa ja paljon onnea kaikille ravuille 🦀✨

#rapu #kesä #kuu #aurinko #yötönyö #astrologia #astrologi #intuitio #herkkyys #koti #energia #kesäpäivänseisaus

Kommentit

Suositut tekstit