14.06.2022 täysikuu Jousimiehessä

Hyvää täydenkuun iltaa! Kuu valaisee jousimiehen tulimerkkiä 23° ja aurinko on vastapäätä kaksosissa. Aurinko on kaksosten energiassa innostanut keräämään uusia kokemuksia, se on saanut lisää tietoa, tutkinut eri mahdollisuuksia ja kuunnellut erilaisia näkemyksiä monissa sosiaalisissa ympyröissä. Nyt jousimies-Kuu tekee synteesin ja valitsee seuraavan suunnan. Mihin se omaa totuutta etsivän seikkailijan nuolensa suuntaa seuraavaksi ja kohdistaa kaiken energiansa?

Tämä valinta on meillä jokaisella ja vastaus siihen kumpuaa syvältä sisältä.

Mihin sinä keskityt seuraavaksi? Mikä on se tämänhetken tärkein suuntavalinta omalla sielun polulla?

Merkurius on siirtynyt kotimerkkiinsä kaksosiin. Se aktivoi mielen. Myös Venus ja Mars ovat omissa merkeissään, eli niiden energia on voimissaan ja positiivisesti läsnä, käyttövalmiina ajan yleisenergioissa. Venus härässä herättää aistit ja halut samalla kun Mars oinaassa on valmis toimintaan ja toteutukseen.

Tämä kaikki saa rakentavan tukensa Saturnukselta, joka antaa positiiviset kulmat Auringelle ja Kuulle.

Saturnukseen kiinnittäisin vielä huomiota jatkon kannalta. Se peruuttaa nyt vesimiehessä lokakuun loppupuolelle asti. Koko tämän ajan, eli kesän, muotoutuu myös Saturnuksen ja Uranuksen välinen neliö ja se tiukkenee syys-lokakuussa. Sama kuvio vaikutti paljon viime vuonna ja nyt se aktivoituu jälleen. Jännite ja kitka näiden kahden hyvin erilaisen planeettaenergian välillä on ilmeinen ja se voi tuntua sisäisenä myllerryksenä. Yhteistyötä ei ihan helposti synny. Saturnus rakentaa hitaasti, rajoittaa ja pyrkii säilyttämään kun taas Uranus pakottaa uudistumaan tuomalla nopeita jopa aikaansa edellä olevia muutoksia. Nähtäväksi jää mitä kaikkea tästä lopulta muodostuu ja mikä on pakottavan kompromissin tulos niin meillä yksilötasolla kuin kollektiivisesti. Mikä säilyy ja mikä muuttuu täysin? Muutos voi pelottaa, yhtäältä uusi viehättää. Siihen haluaisi ehkä osa jo hypätä, mutta vanha pitää pintansa ja tiukentaa vielä otettaan ennen kuin yhteissävel löytyy.

Itse tunnen tämän kamppailun jo omassa muuttoprojektissa. Ei ole hetkeen tuntunut muutos yhtä pakolliselta ja samalla jotenkin hankalalta toteuttaa 😅

#täysikuu #fullmoon #jousimies #skytte #saturnus #uranus #astrologia #aika #kesäkuu2022 #astrologi
Kommentit

Suositut tekstit