Uusikuu Kaksosissa 30.5.

Maanantaina 30.5. on Uusikuu kaksosissa 9°. Kaksosten energia on keveää, uteliasta ja aktiivista, mutta aika voi tuntua yleisesti hyvin ristiriitaiselta. Toisaalta sydän ja mieli innostuu nyt helposti kaikesta uudesta, mikä sopii loistavasti uudenkuun tunnelmaan ja uusiin aloituksiin. Samalla myös Jupiter ja Mars tukevat Kuuta ja Aurinkoa positiivisella kulmalla ja tykittävät järjettömät alkukantaiset energiat oinaan alkuasteista ja kutsuvat todellakin tarttumaan tuumasta toimeen. Nämä vauhtienergiat voivat olla todella aikaansaavat ja mahdollistavat, mutta jopa räjähdysalttiit, jos ei hallitse omaa päätään, mikä on hyvin tärkeää kun ollaan ajallisesti kaksosten merkissä. Yksi kaksosten tehtävistä on oman mielen hallinta. On tärkeää pystyä keskittymään edes välillä myös konkreettiseen nykyhetkeen, tai muuten mieli juokse alati muualla eikä pysy siinä mitä on milloinkin tekemässä.

Sitten tulee se mutta...Merkurius eli kaksosten, mielen ja Uudenkuun hallitsija peruuttaa hyvin hitaasti hitaassa härässä, neliössä Saturnukseen, sekstiilissä Neptunukseen, kolmiossa Plutoon. Tästä paketista ei ihan helposti saa ehkä ajatusten kirkkautta eikä ainakaan nopeutta. Saturnus vaatii vähän pysähtymään. Nyt pitää keskittyä ja rauhoittaa ajatukset. Voi tuntua tahmaiselta, ehkä väsyneeltä, vaikka kovin jo haluaisi kaiken liikkeelle, keho voisi tehdä enemmän kuin pää sallii?

Nyt saa vähän hakea Merkuriuksen viestiä, syvältä ja intuition kautta, miettiä taas kerran ihan rauhassa ennen kuin starttaa kaikki uudet harrastukset.

==> Sanoisin, että nyt tämän kaksosten uudenkuun aikana olisi tärkeintä pään ja hermoston rauhoittaminen, jotta pysyy fokus hyvässä toiminnassa ja ajatuksissa. Lepuutetaan mieltä, vaikka Mars/Jupiterin adrenaliini koittaa puskea joka suuntaan. Näin saadaan suunnistettua Uudenkuun positiiviset energiat hyville urille. Venus on juuri tullut härkään, omaan merkkinsä, eli sitä kautta voi lähteä hakemaan mielenrauhaa esimerkiksi luonnon avulla.

#uusikuu #kaksoset #merkurius #jupiter #mars #astrologia #mielenrauhaa #innerpeace #gemini #newmoon #venus #härkä #2022Kommentit

Suositut tekstit