Täysikuu Skorpionissa 16.5.2022

Se olisi sitten skorpioni täydenkuun ja täydellisen kuunpimennyksen aika, kun täysikuu lipuu maan varjoon huomenna 16.5.22 aamulla, Suomessa noin 7:14. Itse otan sen vastaan Ranskassa tuntia aiemmin. Kuunpimennyksen aikaan Auringon ja Kuun akseli on hyvin lähellä, lähes päällekkäin Kuunsolmuakselin kanssa. Ja jos Kuunsolmut kuvastavat sielun polkua, niin mennyttä kuin tulevaa suuntaa, ja nyt tämä karmallinen akseli saa vahvan aktivoinnin, yläsolmu Auringolta ja alasolmu Kuulta, voisi koko tilannetta ajatella sielunpolun linjauksena. Missä nyt ollaan, suhteessa siihen mihin ollaan menossa?

Täydenkuun energia saa pimennyksestä ekstra voimakkuutta ja koska se vielä tapahtuu skorpionin merkissä myös syvyyttä. Menossa on varjopuolten siivous. Tämä voi tuntua hyvin vahvasti toisilla meistä, riippuu osuuko/aktivoiko täysikuu kuinka tiukasti jotakin oman kartan kohtaa (25°🦂)
Pimennys usein käynnistää tai lopettaa, se aktivoi ja nostaa esiin. Pimennosta nousevan totuuden kohtaaminen ei välttämättä ole helppoa, mutta se on valtava kasvun mahdollisuus sille joka osaa ottaa sen vastaan kiitollisena.

Voi olla että oma mieli ei juuri nyt ymmärrä kaikkea mitä tapahtuu. Se saattaa vastustella, haluta sulkea silmät. Olisi mukava vain loikoilla omalla mukavuusalueella tai siinä tarinassa, jonka on itselleen luonut. Jos jotain nyt nousee esiin, jotain mikä vaatii huomiota, sitä ei voi ohittaa. Jos joku asia nyt päättyy sen kuuluukin päättyä, jotta jotain parempaa voi syntyä tilalle.

#täysikuu #skorpioni #kuunpimennys #vesak #wesak #bloodmoon #fullmoon #2022 #astrologiaKommentit

Suositut tekstit