TARINANI

”Ihminen on kauneimmillaan silloin kun hän tekee omintaan” - Karl Boesch

Olen Liisa alias UranusKeiju, ammattiastrologi ja oppaasi henkisellä matkallasi

Matkani opettajasta henkisen polun oppaaksi ja astrologian tulkiksi

Astrologia on kuulunut elämääni oikeastaan aina. Jo lapsena näitä asioita pohdin. Ei ole mitään tarkkaa ajankohtaa tai tapahtumaa, mikä olisi kiinnostukseni yksin herättänyt, vaan se on ollut aina osa minua ja kuulunut tavallaan sisäsyntyisenä, luonnollisena osana persoonaan. 13-vuotiaana sain ensimmäinen astrologisen tulkinnan omasta kartastani ja muistan vieläkin kuinka positiivinen kokemus se oli. Erilaiseksi itsensä kokenut nuori vesimies sai selvyyttä ja lisäymmärrystä omasta luonteesta. Se oli silmiä avaava kokemus. Analysoin kouluaikoina itsekin paljon ystävieni aurinko- ja nousumerkkejä ja halusin oppia lisää, mutta elämä vei ammatillisesti ensin muualle. Valmistuin yliopistosta filosofian maisteriksi ja kielten opettajaksi, ja siinä ammatissa olen toiminutkin useita vuosia. Ja jos astrologia on minua kutsunut, niin on myös ulkomaat. Vuonna 2014 muutin Ranskaan, jossa opettajan töiden ohella tein matkaoppaan keikkoja. Matkustin paljon, vaikka ja missä, opetin ja opastin erimaalaisia ja ikäisiä ihmisiä.

Astrologia on kulkenut matkassani mukana koko ajan. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana olen tutkinut ja opiskellut sitä itsenäisesti ja käynyt erilaisia kursseja, viime vuosina yhä enemmän. Ranskan vuosinani kiinnostukseni alaa kohtaan syveni, ja koen, että muutto ulkomaille oli tärkeä etappi myös astrologin tielläni. Ymmärsin, että tämä on minulle kutsumusammatti ja haluan auttaa ihmisiä työkseni. Teen sitä tavallaan jo opettajan roolissa, mutta kaipasin työhön lisää syvyyttä ja halusin mennä myös henkisempään suuntaan. Ranskassa tutustuin myös paikalliseen karma-astrologiin Philippe Bonatoon, joka rohkaisi minua tekemään tulkintoja. Hän kutsui minua pohjoisen keijuksi, kutsuu edelleen, ja uskoi että siipeni kantavat astrologina. Tästä löytyy yksi linkki UranusKeiju-nimen valintaan.

Vuosi 2020 toi minut takaisin Suomeen ja se oli merkittävää aikaa myös astrologian kannalta, koska silloin aloitin kahden muun suomalaisen astrologin kanssa kirjaprojektin. Kirjamme Karma-astrologian avaimet julkaistiin syksyllä 2021. Nykyisin olen Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen ja kesällä 2022 perustin oman yritykseni UranusKeijun.Liisa =

Luotettava

Intuitiivinen

Ihmisläheinen

Syvällinen

AuttajaKommentit

Suositut tekstit