ASTROLOGINEN TULKINTA

” Tapahtumat eivät luo karmaa, vaan meidän reaktiomme näihin tapahtumiin. Ei ole toimintaa ilman reaktiota eikä valintaa ilman seurausta. Kun saapuu alkulähteelle, ymmärtää, että oman elämämme todellinen luoja on me itse.” ~ Irène Andrieu

Jokainen astrologinen tulkinta on uniikki. Räätälöin tulkintani asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Olen intuitiivinen astrologi ja olen huomannut, että usein tulkinnassa myös nousee esiin ne asiat, joita on hyvä tarkastella juuri kyseisellä hetkellä. Käytän tulkinnoissani paljon karma- ja psykologista astrologiaa ja annan ison merkityksen esimerkiksi kartan Kuunsolmuille, jotka kuvaavat meidän suuntaamme kuin kompassineula. Ne koettavat ohjata meitä oikealle tielle. Ajattelen, että näistä menneisyyden ja tulevaisuuden pisteistä saa esiin kartan perusenergian, jolle koko muu syntymäkartta rakentuu.

Astrologinen syntymäkartta on sinun henkilökohtainen kosminen sormenjälkesi. Se on kuin energiakaavio, jossa jokaisen astrologisen merkin energia ja planeettojen symboliset merkitykset tulevat omalla tavallaan esiin. Kukaan ei ole siis ”pelkkä” härkä tai leijona, vaan meissä jokaisessa on nämä kaikki merkit ja yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Oma syntymäkarttasi kertoo missä suhteessa ja millä painotuksilla. Syntymäkartta on sama läpi koko elämän, mutta aika ja planeettojen syklit nostavat sieltä eri teemoja esille eri elämän vaiheissa. Kartan tunteminen avaa oven omaan sisimpään. Se auttaa näkemään vahvuudet ja samalla kohtaamaan haasteet.

Omaan itseen kurkistaminen vaatii vähän rohkeutta, mutta se myös palkitsee. Vain kohtaamalla varjot voi nähdä valon. Astrologian avulla voit ymmärtää paremmin omaa taustaasi, elämänkokemuksiasi ja ihmissuhteitasi. Se on mielenkiintoinen ja monipuolinen apuväline elämän matkalla. Katsotaan yhdessä mitä sinun syntymäkarttasi kertoo ja missä kuljet tällä hetkellä omalla polullasi.
 
TULKINTANI

Teen tulkinnat zoomin välityksellä ja mahdollisuuksien mukaan asiakastapaamisessa. Zoom-tulkinnasta asiakas saa videotallenteen ja kartan sähköpostiin tulkinnan jälkeen. Kaikkiin tulkintoihin tarvitsen tarkan syntymäajan ja paikan. Esimerkiksi 29.1.1978 klo 15:15 Helsinki.

Hinnat sisältävät ALV 24%.

Sielun polku - Astrologinen tulkinta 60 min 90€

Tulkinta tehdään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Sopii yhtä hyvin ensimmäiseksi astrologiseksi tulkinnaksi tai kymmenenneksi. Astrologinen kartta elää ja kulkee mukanamme läpi elämän. Aina voi löytää uusia oivalluksia ja ymmärtää itseään ja elämää paremmin, kun katsotaan mitä sinun syntymäkarttasi kertoo tämän elämän suunnastasi ja siitä missä kuljet juuri tällä hetkellä sielun polullasi.

Valon polku - Astrologinen tulkinta 30 min 55€

Tarvitsetko astrologin apua johonkin tiettyyn kysymykseen tai elämäntilanteeseen? Tämä tulkinta sopii esimerkiksi selventämään jotakin kohtaa syntymäkartallasi tai 1-3 kysymykseen.

Pienen polku - Lapsen karttatulkinta 60 min 90€

Opas lapsesi kasvun polulla vanhemmuuden tueksi. Tulkinta sopii vastasyntyneen vanhemmille ja auttaa myös jo vanhemman lapsen ainutlaatuisuuden ymmärtämistä ja tukee hänen henkilökohtaista kasvuaan (0-15 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen).

Vuosipolku - Syntymäpäivätulkinta 60 min 90€

Joka vuosi syntymäpäivänäsi Aurinko palaa samaan kohtaan, merkkiin ja astelukuun, jossa se oli syntymähetkelläsi. Tästä alkaa uusi aurinkovuosi, joka kertoo siitä energiasta ja teemoista, joita sinulle tulee opittavaksi ja kohdattavaksi kyseisen vuoden aikana. Erityisesti nousumerkki on tärkeä auringonpaluukartalla. Se näyttää millä energialla me otamme syntymäpäivästä alkavan vuoden vastaan ja mihin asioihin saamme sen aikana keskittyä.

Yhteinen polku - Ihmissuhdetulkinta 90 min 135€

Tässä tulkinnassa sukelletaan ihmissuhteiden maailmaan astrologian avulla. Vertailen henkilöiden omia syntymäkarttoja keskenään ja suhteesta tehdään myös yhteinen synastriakartta, joka kertoo suhteen yhteisenergiasta, karttojen yhteyksistä ja eroista suhteen osapuolten välillä.

Tulkinta valaisee henkilöiden yhteistoimintaa ja suhteen mahdollisia kompastuskiviä. Se antaa ymmärrystä ja työkaluja toimia paremmin yhdessä. Kyseessä voi olla mikä tahansa ihmissuhde: parisuhde, ystävyys- tai vanhempi-lapsisuhde. Varmista, että sinulla suhteen toisen osapuolen lupa käyttää hänen syntymäaikaansa ja tutkia hänen astrologisia tietojaan.


Löysitkö itsellesi mieluisan tulkinnan? Löydät kaikki palveluni verkkokaupasta - OSTOKSILLE!


Kommentit

Suositut tekstit